„Je úžasné, co děti dokáží, když jim k tomu dáme příležitost.“ Linda Dobson
Vážená paní Králová,
na základě našeho telefonátu Vám zasílám tento e-mail s informacemi o nové soukromé Základní škole Didaktis.
Kdo jsme
Základní škola Didaktis vznikla při nakladatelství DIDAKTIS, jež se více jak dvacet let zabývá tvorbou učebních materiálů pro předškolní, základní i střední vzdělávání, a poskytuje tak škole mimo jiné nepostradatelnou didaktickou a metodickou oporu.

Škola ve svém přístupu k žákům využívá takové formy a metody práce, které podporují zdravé a harmonické utváření osobnosti, ovlivňují motivaci k seberozvoji a aktivní přístup ke vzdělávání. Velký důraz klademe na výuku anglického jazyka, se kterou se žáci mohou setkat až v 9 vyučovacích hodinách týdně při výuce výchovných předmětů a v rámci odpoledních anglických klubů. Vytváříme prostředí školy, které je otevřené a respektující, kde se žáci spolupodílejí na životě školy a zažívají pocit bezpečí a jistoty. Vztah učitel a žák je postaven na rovnocennosti. Učitel přizpůsobuje rozsah, hloubku a složitost vyučování tak, aby reagoval na potřeby, schopnosti, zájmy a předchozí znalosti žáků.
Proč je dobré vědět o nás
Rodiče každého předškoláka se nevyhnutelně potýkají na podzim s volbou, jakou základní školu pro své dítě vybrat. Při svém rozhodování vycházejí z doporučení a zkušeností přátel a pedagogických pracovníků, kteří byli při výchově jejich dítěte nejblíže.

Základní škola Didaktis může být volbou i pro některé rodiče s dětmi, se kterými se Vy osobně setkáváte. Rádi jim pomůžeme zjistit, zda jsme vhodnou školou právě pro jejich dítě.
Den otevřených dveří v Základní škole Didaktis
Zveme Vás, Vaše předškoláky i jejich rodiče do Základní školy Didaktis na Den otevřených dveří. Uskuteční se ve dvou termínech, a to v úterý 25. 11. a v sobotu 29. 11. Úterní program Dne otevřených dveří začíná v 10.30 společnou dílnou předškoláků a žáků 1. třídy Základní školy Didaktis. Máte-li zájem zúčastnit se úterní ochutnávky naší výuky, prosíme Vás o předběžné přihlášení z důvodu organizačního zajištění. Víte-li o rodičích, kterým by mohla návštěva Základní školy Didaktis pomoci v jejich rozhodování, přepošlete jim, prosím, tento e-mail.
Pro získání dalších informací o Základní škole Didaktis
>> klikněte sem <<
IČO: 02077469
IZO: 181052636
Základní škola a mateřská škola Didaktis s.r.o.
zapsaná v rejstříku škol a školských zařízení
zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 80139
Mlýnská 44, 602 00 Brno
+420 725 694 926
+420 539 030 369
zs@didaktis.cz
www.zsdidaktis.cz